طرز تهیه سوپ شیر
سوپ شیر
سوپ شیر یکی از انواع سوپ های معروف و پر مصرف در سراسر جهان است. سوپ شیر انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی طبخ می شود. بعضی آشپزها سوپ شیر را با مخلوط خامه درست می کنند که باعث می شود کالری این سوپ افزایش یابد.
محبوب ترین نوع سوپ شیر ، سوپ شیر به همراه جو پرک یا جو پوست کنده است که طعم بسیار خوبی دارد که تقریبا همه آنرا می پسندند. سوپ شیر را می توانید در مهمانی های خود به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و دوست داشتنی سرو کنید.
سوپ شیر بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود ولی شما می توانید این سوپ خوشمزه را به عنوان یک غذای کامل و مقوی برای خانواده تهیه کنید. در ادامه این مطلب با دستور آشپزی سوپ شیر خانگی ( سوپ شیر و جو پرک ) با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم سوپ شیر
- سینه مرغ ۱ عدد
- جو پرک ۱۰۰ گرم
- هویج متوسط ۱ عدد
- قارچ ۲۵۰ گرم
- شیر ۵۰۰ سی سی ( نیم لیتر )
- آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز متوسط ۱ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه
طرز تهیه سوپ شیر
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانیکه زردچوبه کاملا با پیاز یکدست شود. در مرحله بعدی سینه مرغ را پس از شستشو به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.
حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید ، پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید تا مرغ به آرامی بپزد. پس از اینکه مرغ پخت آنرا از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس به صورت ریش ریش ریز خرد کنید.