امروز یکی از خورشت های بسیار خوشمزه ی قزوینی را آموزش می دهیم که می توانید با این دستور آن را درست کنید و لذت ببرید.
خورش قلیه کدو طعم بسیار خوبی دارد و در تهیه آن، از لوبیا چیتی، رب آلبالو، کدو تنبل، زردچوبه و… استفاده می شود. برای طرز تهیه خورش قلیه کدو، با رسپی برای همه همراه باشید.
| مواد لازم برای 4 نفر | |
| روغن مایع | به اندازه کافی | 
| نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی | 
| لوبیا چیتی | ۱۰۰ گرم | 
| رب آلبالو | ۱ قاشق سوپخوری | 
| مغز گردو | ۳۰۰ گرم | 
| رب انار | ۳ قاشق سوپخوری | 
| کدو تنبل | ۳۰۰ گرم | 
| زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری | 
| سیر | ۸ حبه | 
دستور پخت خورشت قلیه کدوحلوایی
- برای تهیه خورش قلیه کدو، ابتدا لوبیا چیتی را در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و به مدت ۵ الی ۶ ساعت اجازه می دهید در آب خیس بخورد و ۲ الی ۳ بار آب آن را تعویض می کنیم تا نفخ آن نیز از بین برود.
 - سپس لوبیا را در صافی می ریزیم و آبکش می کنیم و بعد در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و کمی نمک اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۲ ساعت به مرور زمان پخته شود.
 - تا پخت لوبیا باقی مواد را آماده می کنیم.
 - سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و زمانی که خشک شدن با گوشت کوب آنها را کاملا له می کنیم.
 - مغز گردوها را در آسیاب می ریزیم تا پودر شوند.
 - تابه ای را روی حرات قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم.
 - سیر ها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی طلایی شوند.
 - بعد زردچوبه را به آن می افزاییم.
 - گردوهای پودر شده را نیز به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳ دقیقه با هم تفت می دهیم.
 - آن وقت رب آلبالو، رب انار و کمی آب به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش بیاید.
 - بعد از جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا مواد به مدت ۳۰ دقیقه خوب پخته شوند.
 - سپس کدو تنبل ها را پوست می گیریم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم و با دستمال آنها را خشک می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی آنها را خرد می کنیم
 - در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
 - کدوهای خرد شده را در روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ و نرم شوند.
 - به لوبیا چیتی سر می زنیم؛ اگر پخته بود از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و مواد داخل تابه را به لوبیا چیتی پخته شده اضافه می کنیم.
 - کدوهای سرخ شده را نیز به آن می افزاییم (در این مرحله می توانید کدوها را نیز بکوبید و بعد به خورشت اضافه کنید تا کاملا با مواد مخلوط شود) و اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه مواد با هم پخته شوند و خورشت جا بیافتد؛ سپس با پلو میل کنید.
 
