کشک بادمجان یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانیه که علاقه مندان زیادی داره و بهتره بدونید که پختن این غذا فضا رو از عطر و بوی خودش پر میکنه و باعث گشنه شدن افرادی میشه که طرفدارهای دو آتیشه این غذا هستن.
طرز تهیه کشک بادمجان خیلی سادهاس و نیاز به مهارت خاصی نداره اما به دلیل استفاده از مواد اولیه مختلف بهتره که نکات مهم پختن این غذا رو بدونید تا، در نهایت یه وعده غذایی خوشمزه و اصولی به دست بیاد.
غذاهای سنتی به دلیل استفاده از مواد اولیه مختلف طبیعی و بعضا خانگی و ارگانیک خواص زیادی دارن که کشک بادمجان جزو این دسته از غذاها حساب میشه که کالری پایینی داره و بهترین مزیتش اینه که هیچ کلسترولی نداره.
خوردن یه وعده غذایی اصیل ایرانی که با بادمجان و کشک درست میشه به شدت ذهن رو وسوسه میکنه و باعث گشنگی میشه، اگه قصد دارین این خوراک لذیذ رو درست کنید در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کشک بادمجان خانگی رو با هم مرور کنیم.