آموزش آشپزی و شیرینی پزی آنلاین

رسپی ها متفاوت فقط در recipesforall

آموزش آشپزی و شیرینی پزی آنلاین

رسپی ها متفاوت فقط در recipesforall

۱ مطلب در مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کشک بامجان

کشک بادمجان یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانیه که علاقه مندان زیادی داره و بهتره بدونید که پختن این غذا فضا رو از عطر و بوی خودش پر میکنه و باعث گشنه شدن افرادی میشه که طرفدارهای دو آتیشه این غذا هستن.

طرز تهیه کشک بادمجان خیلی ساده‌اس و نیاز به مهارت خاصی نداره اما به دلیل استفاده از مواد اولیه مختلف بهتره که نکات مهم پختن این غذا رو بدونید تا، در نهایت یه وعده غذایی خوشمزه و اصولی به دست بیاد.

غذاهای سنتی به دلیل استفاده از مواد اولیه مختلف طبیعی و بعضا خانگی و ارگانیک خواص زیادی دارن که کشک بادمجان جزو این دسته از غذاها حساب میشه که کالری پایینی داره و بهترین مزیتش اینه که هیچ کلسترولی نداره.

خوردن یه وعده غذایی اصیل ایرانی که با بادمجان و کشک درست میشه به شدت ذهن رو وسوسه میکنه و باعث گشنگی میشه، اگه قصد دارین این خوراک لذیذ رو درست کنید در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کشک بادمجان خانگی رو با هم مرور کنیم.